19:30

Pushers BK

Referat: BK Björkåsen - Pushers BK

Björkåsen-Pushers 3-2 (2-2)
Finns det hedersamma förluster så var detta en sådan. Först till det positiva – klubbkänslan!! Trots manfall och skador ställer 16 härliga killar upp och spelar stundtals fantastisk fotboll. Jonas R, König, Frasse, Landhage och Nordlund kommer ut och stöttar, fantastiskt!!

Vi gör förmodligen en av årets bästa matcher. Laget (4-4-2): Hampus, Erik W, Johan J, Jonatan R, Robert, Eric A, Petter, Andreas Ch, Jocke Ed, Jompa, Tullborg

Avbytare: Per, Martin S, Johannes, Olof, Nikki.

Första halvlek börjar lite trevande, det är två duktiga lag som möts. Några halvchanser åt båda hållen, men med fördel Pushers. 1-0 till Björkåsen kändes väldigt onödigt, men vi visar moral och vänder. 1-1 av Jompa efter framspelning av Tullborg? efter ett fint spel hela vägen från backlinjen. 1-2 på straff av Petter efter att Tullborg blivit neddragen. I halvlek känns det riktigt gott och att matchen är Pushers. I andra halvlek tar vi över mer och mer, fruktansvärt vackra spelkombinationer med fart och fläkt. Jocke Edström var nära att göra årets mål med ett drömskott i ribban.

Sista 15-20 minuter får vi byta runt en del pga skador. Detta i kombination med att vi blir trötta och gör en del enkla misstag ger Björkåsen ny energi vilket leder till att de lyckas lirka in en frispark. Pushers trycker på och har en hel del chanser och ett dubbelt straffläge som i övrigt alltid lika utmärkte domaren Lundin tyvärr missar. Alla spelare får speltid och gör det bra. Vi tar med oss mycket positivt till kommande match men tyvärr är Johan och Andreas Ch avstängda efter gula kort.